My Photo

Meest digitaal raadslid van Nederland

  • Weblog raadslid Cadat (archief 2002-06)
    Van 2002 tot 2006 was ik raadslid voor GroenLinks in Amsterdam Zeeburg. In 2003, werd ik uitgeroepen als 'Meest Digitaal raadslid' van het jaar door een jury onder de voorzitterschap van Jacques Wallage. Dit gebeurde in het kader van het initiatief 'Digitale Raadslid 2.0' van het Instituut voor Publiek en Politiek, een project van Steven Lenos. In 2008 is mijn weblog opgenomen in het Stadsarchief van de Gemeente Amsterdam.

    Mellouki Cadat

« Stadsarchief Amsterdam: een opmerkelijke aanwinst | Main | Stadsarchief Amsterdam: een opmerkelijke aanwinst »

07/10/2008

Comments

Jolie

Het is ontzettend jammer dat Siebelt zijn werk zo slecht doet, gegevens en bronnen niet checkt, geen hoor en wederhoor kent en daardoor leugens schrijft.

Er is nl. best behoefte aan kritische doordouwers als Siebelt.

Mijns inziens zijn de mensen die zich tegen cyber/-hate inzetten, uit hetzelfde kritische hout gesneden als Siebelt zelf. Maar dat ziet hij gewoon niet. Wíl hij niet zien.

De zoveelste gemiste kans.

Het HP-DeTijd-artikel bevatte overigens tekst over Siebelt die letterlijk geciteerd was (zonder bronvermelding) van mijn site. Kun je nagaan waar HP-DeTijd (ik lees dat blad toevallig) zijn informatie vandaan haalt. Gewoon zinnen van het web copy-pasten.

Siebelt is barking up the wrong tree. Zonde van zijn energie.

Ondertussen lopen de èchte gevaren à la Volkert van der G. al snel weer op straat.

Maargoed, ik meng me er niet in: je kunt je in dit vak belangeloos, zonder vergoeding inzetten en de gekken komen weer opdraven met valse beschuldigingen.

Het zou eigenlijk tijd worden dergelijke figuren eens aan te klagen wegens smaad — ware het niet dat het leven te kort is om zoveel energie in te steken...

The comments to this entry are closed.

AdsGoogle

Blog powered by Typepad
Member since 09/2003